18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

"Kene can aldı" haberine yalanlama

Karabük Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, Eskipazar ilçesinde kenenin ısırdığı kadının hayatını kaybettiği haberini yalanladı.


Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Karabük'ün Eskipazar ilçesi Kuzören köyünde oturduğu ve kenenin ısırması sonucu öldüğü iddia edilen Hatice Demir isimli bayanın Karabük nüfusuna kayıtlı olmadığını söyledi. Vali Yardımcısı Kansız, "Eskipazar ilçesinde kenenin ısırdığı bir bayanın öldüğüne dair yapılan ve servise sunulan haber tamamen yanlıştır. Öldüğü söylenen Hatice Demir isimli kadın, Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Aktaş Kurtlar köyünde ikamet etmekte olup, ölüm nedeni Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Hastalığı (KKKA) olmadığı raporlarda mevcut. Bu nedenle kene ısırmasından dolayı öldü diye haber yapılan bu bayan ne keneden ölmüştür ne de Eskipazar ilçesinden" dedi.

..
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 03:13:59
Güncelleme :17 Mayıs 2008 Cumartesi 03:22:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
raşit karip IP: 85.99.36.xxx Tarih : 17.05.2008 09:44:58

Karabük Vali Yardımcısı sayın Cemal Hüsnü Kansız, kene haberiyle ilgili açıklamasına.çok teşekkür. ederim. ben kuzviran köyündenim. bu olayı duyunca köyü arıyorum köyde böyle birisi yok diyorlar.insan kötü oluyo. çoğumuz gurbette telaşlanıyo.başınız soğolsun. deyince. ölen rahmetli hatice demire ALLAHTAN rahmet diler.yakınlarının başı sağolsun mekanı cennet olsun. sayın karabük valimiz can direkçiye, sayın vali yardımcımız Cemal Hüsnü Kansız, çok teşekkür ederim. kent haber com çalışanlarına da kolay gelsin başarılarının devamını diler. hayırlı haberler dilerim. sevgi saygılarımla. http://kuzviranim.azbuz.com/index.jsp http://bayindirkoyu.azbuz.com/index.jsp sitelerim.