18
Nisan
2024
Perşembe
KARABÜK

Fırtına Karabük'te esemedi

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Trabzonspor, Karabükspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Böylece bordo mavililer Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta 3 beraberlik 1 yenilgi almış oldu.

Geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor'a kendi sahasında 4-2 kaybeden ve teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayıran Trabzonspor, yardımcı antrenör Hami Mandıralı yönetiminde çıktığı ilk maçta Karabük'te 1 puanı son dakikalarda kurtardı.

Mücadelede Trabzonspor'un golleri 10. ve 88. dakikada genç golcü Emre Güral'dan geldi. Karabükspor ise 52. dakikada Murat Akça ve 54. dakikada Enaramo kaydetti.

KADROLAR

KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Yiğit, Mabiala, İshak, İlhan, Furkan, Musa, Samba Sow, Erkan, Eneramo

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Kadir, Zokora, Olcan, Özer, Adrian, Colman, Emre

ONUR VE OLCAN TRİBÜNLERİ SELAMLADI

Taraftarlar, ısınmaya çıkan Trabzonsporlu futbolculardan sadece kaleci Onur ve Olcan için tezahüratta bulundu ve bu iki futbolcuyu tribüne çağırdı. Onur ve Olcan da tribüne giderek taraftarları selamladı.
Ev sahibi ekibi ise, tribünleri dolduran yaklaşık 7 bin kadar taraftarı destekliyor.

Trabzonspor'da takımın başında yardımcı antrenör Hami Mandıralı yer alırken, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da maç öncesi şeref tribününde ev sahibi ekibin başkanı Mustafa Yolbulan'ın yanında yerini aldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2014 Cumartesi 21:44:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?