18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

13 yıl sonra gelen emekli ikramiyesi

EMEKLİ İŞÇİLER, 13 YIL SONRA PARALARINI TOPTAN ALDI

Yenice Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar soncunda belediye şahıslara borcu olmayan bir belediye konumuna geldi.

Karabük'ün Yenice ilçesi Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve yönetimi 29 Mart 2009 tarihinde göreve geldikten sonra bir çok yeniliğe imza atarken, belediyeyi de şahıslara borcu olmayan bir belediye haline getirdiler.

1998 yılında emekli olmuş ve emekli olduktan sonra kıdem tazminatını alamamış emekli işçilerin paraları belediye tarafından ödendi.

12-13 yıl sonra paralarını alan emekli belediye işçileri, Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve ekibine teşekkür ettiler. Başkan Çaylı, paylaşım, bölüşüm, adaletli dağıtım gibi kelimeleri sürekli kullanıp, bir türlü icraata geçiremeyip, emeklisini ve çalışanını 50-100 milyona muhtaç edenlerin gerçekleştiremediği bir konuyu, çalışma ekibi ile beraber çözmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Çaylı, “Hak eden hakkını elbette alacak. Bu insanlar, 25-30 yıl bu belediyeye dolayısıyla da Yenice'ye hizmet etmişler. Alın terlerinin karşılığını yıllardır almamaları bir yanlış. Biz, yanlışları düzeltmek için göreve geldik. İşçimiz de, emeklimiz de, esnafımız da hakkını alacak. Bu kadar iş yapılıyor. Yılların kangren sorunları hallediliyor. Yenice'nin çehresi değişiyor. Vatandaşlarımız, kaynağı nereden buluyorsun diyorlar. Kaynak, aynı kaynak. Gelen para aynı para. Ama, bizim farkımız her yaptığımız işi, Allah, mizan, terazi ve mezar korkusunu yaşayarak Allah rızası için yapıyoruz, sonra da başarı geliyor. 13 emekli işçimiz, toptan aldıkları parayı güle güle, mutlu yuvalarında, huzur içinde harcasınlar” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2010 Cuma 13:29:03
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 15:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ali incebacak IP: 88.249.12.xxx Tarih : 16.07.2010 02:59:53

yerel yönetimlerle kalkınmak demek sizin gibi başarılı yöneticilerin işidir. başarılarınızın en üst kademelerde olmasını ve bulunmanızı isterim. siyaset sizin gibi adam gibi adamların işdir.TEBRİKLER........