18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

163. yıl kutlaması

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 163. yıl etkinlikleri nedeniyle Karabük'ün Safranbolu ilçesi Emniyet Müdürlüğü tarafından Zalifre otelde yemek verildi. 

Safranbolu ilçe Emniyet Müdürlüğü ve Polis teşkilatını Yaşatma Derneği tarafından verilen yemeğe, Vali Can Direkçi, Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çataklı, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Karabük Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci, Safranbolu ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Çuhacı ve Karabük Safranbolu Emniyet Müdür yardımcıları katıldı. 

Safranbolu'nun kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Karabük Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, "Görevlerimizi planlarken önce Safranbolu'ya ön plana alıyoruz. Safranbolu turistlik bir konumu olduğu için görevlendirmeyi ve araç dağıtımını buna göre yapıyoruz" dedi. 

Vali Can Direkçi ise konuşmasında, huzur ve güven ortamında Safranbolu'da bir birliktelik içersinde. Karabük çok huzurlu bir kent, bunu sağlamak için Emniyet yoğun çaba sarf ederken, halkla birlik içinde olduğunu söyledi.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 14:55:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?