18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Karabük'te polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda 2 ayrı evde 2 adet ruhsatsız tüfek, tüfeklere ait mermi ve 1 adet rkurusıkı tabanca ele geçirildi. 

Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan müşterek çalışmalarda il merkezinde ve Safranbolu İlçesinde 2 adet ruhsatsız av tüfeği ile bu tüfeklere ait 22 adet mermi ile 1 adet faturasız kurusıkı tabanca ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, "KOM Şube Müdürlüğü ve Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan müşterek çalışmalarda, il merkezinde A.Ç isimli şahıs ile Safranbolu ilçesinde M.Ç isimli şahsın ikametlerinde 2 adet ruhsatsız av tüfeği, bu tüfeklere ait 22 adet mermi ile 1 adet faturasız kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir" denildi. 

Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlemlerin yapıldığı belirtilirten, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalara devam edileceği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 12:47:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?