18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

5 Kişi daha gözaltına alındı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen operasyonda, suç örgütü kurma, tefecilik, zorla çek ve senet imzalatma iddiasıyla 5 kişi daha gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince üç aydır yapılan teknik takip sonucu, suç örgütü kurdukları belirlenen kişilere yönelik olarak dün başlayan ve ''Kıran'' adı verilen operasyona bugün de devam edildi.

Operasyon kapsamında, çıkar amaçlı organize suç örgütü kurma, örgüte üye olma, tefecilik, yağma, tehdit, zorla çek ve senet imzalatma suçlarına karıştıkları iddia edilen 5 kişi daha gözaltına alındı.

Dün ve bugün gözaltına alınan 4'ü kadın 18 zanlı, emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından geniş güvenlik önlemleri altında Safranbolu Adliyesi'ne götürüldü.

Zanlıların, adliyedeki sorgularının sabaha kadar sürmesinin beklendiği bildirildi.

Operasyon kapsamında yakalanan kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, 100 adet imzalı boş senet, 25 adet kapalı senet, 4 adet tapu, 31 adet mermi, ruhsatsız av tüfeği, 8 adet fişek, 6 bin YTL ve altın ele geçirilmişti.

a.a
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 18:47:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?