18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

5 YTL'lik saati 16 bin YTL'ye sattılar

Karabük'te meydana gelen olayda, 5 YTL değerindeki kol saatini 16 bin YTL'ye sattılar.

Edinilen bilgilere göre, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde yürüyen Hasan Alp'in (52) yanına gelen üç kişi, kuyumcular çarşısının nerede olduğunu sordu. Alp'in "Ne yapacaksınız" sorusuna dolandırıcılar, "Acilen Ankara'ya gitmemiz gerekiyor, hastamız var. İsviçre'den gelen altın kordonlu ve kadranlı 13 bin Euro değerindeki altın saati bozduracağız" dediler. Bunun üzerine Hasan Alp bankaya uğrayarak çektiği 15 bin 900 YTL ile saati satın aldı.

Alp, daha sonra kuyumcuya gösterdiği saatin sahte olduğunu, seyyar satıcılarda 5 YTL'ye satıldığını öğrenince polise başvurdu. Polis, Alp'in eşkallerini verdiği zanlılardan H.A.K'yi (48) kaçmaya çalışırken yakalayarak gözaltına aldı. Diğer iki kişinin ise yakalanmasına çalışılıyor.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 14:32:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Birol AKARSU IP: 85.97.16.xxx Tarih : 10.11.2007 15:59:15

Büyükşehirin dolandırıcıları en sonuda güzelim şehir Karabükede ulaştılar en sonunda başta Emniyetimize yakaladıgı şahış ile ilgili teşekkürlerimi sunuyorum. Gözetçileri kaçmış muhtelemen Karabük halkına sesleniyorum artık büyükşehirlerde yutulmıyan bu oyunları küçük şehirlerde yapıyorlar tanımadıgınız kişilere hiç bir zaman kimliginiz ile bilgileri vermeyin kısacası tanımadıgınız yabancılardan uzak durunuz şüpheyi aklınızdan çıkarmayınız.