22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

7 ay sonra bulundu!

7 AY SONRA KİMSESİZLER MEZARLIĞINDA BULUNDU

Karabük'te yaklaşık 7 ay önce 'Çarşıya gidiyorum' diyerek evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 82 yaşındaki Recep Aksoy'un İstanbul'da hayatını kaybedip kimsesizler mezarlığına defnedildiği ortaya çıktı.

Karabük merkeze bağlı Yaylacık Mahallesi'nde oğlu, gelini ve torunları ile birlikte ikamet eden 82 yaşındaki Recep Aksoy, 27 Temmuz Pazartesi günü sabah saat 09.30'da çarşıya gitmek için çıktığı eve bir daha geri dönmedi. Yakınları tarafından aylarca aranan yaşlı adam, tesadüfen İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda oğlunun baktığı fotoğraflar sayesinde tespit edildi. İzzet Aksoy, İstanbul'da tesadüfen Adli Tıp Kurumu önünden geçerken içeri girerek 7 aydır babasını aradığını, kendilerinde ölenlere ait fotoğraf

olup olmadığını sordu. Kimliği bulunamayan ve hayatını kaybeden şahısların yer aldığı fotoğraflara bakan İzzet Aksoy, tesadüfen babasının Şile ilçesine bağlı Ağva'da denizde cesedinin bulunduğunu ve cesedin İstanbul kimsesizler mezarlığına defnedildiğini öğrendi. 7 ay sonra babasının cesedini kimsesizler mezarlığından bulan İzzet Aksoy, babasının oralara kadar gitmesine ihmal vermediğini söyledi.

Bugün mezarı açılarak alınan Recep Aksoy'un naaşı, yarın Karabük'te öğle namazına müteakiben defnedilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 19:44:02
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 09:11:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?