18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

800 öğrenci ve aileye yardım

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) yardıma muhtaç 800 aile ve 800 öğrenciye toplam 40 bin YTL tutarında yardım yaptı.


Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri tarafından yardım paketleri ilköğretim öğrencilerine ulaştırılması için, Endüstri Meslek Lisesinde Okul Müdürlerine teslim edildi.

Yapılan yardımlarla ilgili açıklama yapan Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Akyüz, "Ticaret ve Sanayi Odası olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi 800 aileye 20 bin YTL'lik kumanya alarak yardım yaptık. İlköğretimde okuyan ihtiyaç sahibi 800 öğrenciye 20 bin YTL'lik ayakkabı-giyim ve kırtasiye paketleri hazırladık. İlköğretim öğrencilerine yapılan yardımlarda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği yapılarak okullardaki öğrencilerin ihtiyaçlarına göre alınmıştır.

Alınan ayakkabı, mont, kaban ve kırtasiye paketleri öğrencilere dağıtılmak üzere Karabük merkezde bulunan 32 İlköğretim Okul Müdürlerine ayrıca Yenice, Eskipazar ve Ovacık İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim ettik" dedi.
Konuşmaların ardından TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Akyüz ve Meclis Başkanı Ahmet Soykök tarafından yardım paketleri İlköğretim Okulu Müdürlerine teslim edildi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 20:06:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?