18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Ak parti aday adaylarını tanıttı

AK PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI

AK Parti Karabük İl Başkanlığı 12 Haziran tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimlerinde milletvekili olmak isteyen aday adaylarını düzenlediği bir programla tanıttı.

İl Başkanı Ömer Ayar, Kapalı Spor Salonundaki programda yaptığı konuşmada, her kesimden bir çok insanın partisinden aday adayı olmak için başvurduğunu söyledi. Karabük'ün yine partisinin etrafında toplandığını ve birlik oluşturduklarını anlatan Ayar, şöyle dedi:

"Bizler teşkilatlar olarak partimizden aday adayı olan herkese aynı mesafemizi koruduk, korumaya da devam ediyoruz. Ben buradan Pazar günü temayül yoklamasına katılacak tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Tekrar iki milletvekili çıkarmak ve güçlü iktidar için elimizden geleni yapacağız."

Safranbolu, Eskipazar, Eflani ve Ovacık ilçe Belediye Başkanları, Yortan ve Ovacuma Belde Belediye Başkanları ile çok sayıda partilinin katıldığı programda, AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı olan 14 kişi sırasıyla tanıtıldı ve konuşma hakkı verildi.

Törende ayrıca Milletvekili aday adayı Mustafa Cünük'ün resimlerini taşıyan üniformalı lise ve orta okul öğrencileri salonda tepkilere neden oldu. Bunun üzerine parti yönetimi tarafından uyarılan milletvekili aday adayı öğrencileri salonda çıkarttı.

Öte yandan AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan'ın konuşma yapmak için anons edildiği sırada salonda bulunan ve partili olmadığı öğrenilen birkaç kişi tarafından yuhulanması kısa süreli gergin anların yaşanmasına neden oldu.

AK PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI
AK PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI
AK PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI
AK PARTİ ADAY ADAYLARINI TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2011 Cumartesi 16:14:00
Güncelleme :20 Mart 2011 Pazar 00:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?