18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

AK Parti yürüyüşleri iptal etti

Dün akşam saatlerinde Kahramanmaraş yakınlarında meydana gelen ve içersinde BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile İHA Sivas Muhabiri İsmail Güneş'in de bulunduğu 6 kişiyi arama çalışmaları devam ederken, AK Parti Karabük teşkilatı tarafından il ve ilçelerde yaptığı AK yürüyüşleri iptal etti.


AK Parti Seçim Kurulu Merkezinden (SKM) yapılan açıklamada 5 bin evler Cumhuriyet Mahallesi'nde ve Safranbolu ilçesinde gerçekleştirilmesi planlanan AK Yürüyüşler BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesi sebebi ile iptal edildi.


5 bin evler Mescit-i Aksa Camisi önünden başlayacak olan AK Yürüyüş'ün BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesi nedeniyle iptal edildiğini açıklayan AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Hüseyin Erer, yürüyüş için toplanan kalabalığın sessiz bir şekilde dağılmasını istedi.


Yazıcıoğlu'ndan gelen haberin kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Başkan Erer, "BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesi sebebi ile yürüyüşümüzü iptal ediyoruz. Sayın Yazıcıoğlu'ndan şu an için herhangi bir haber alınamamıştır. Yürüyüşümüze katılmak için burada toplanan herkese çok teşekkür ediyorum. Sizlerden ricam kesinlikle müzik çalmadan, slogan atmadan, sessiz ve saygılı bir şekilde dağılalım" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 16:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?