18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

AK Parti'de hedef '8 de 8'

29 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere 43 gün kala Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Teşkilatı '8'de 8' ilkesi ile çalışmalarını hız verdi.


AK Parti Karabük Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) Karabük Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Hüseyin Erer, başta olmak üzere Safranbolu Belediye Başkan adayı Necdet Aksoy, Eskipazar Belediye Başkan adayı Dursun Baş, Yenice Belediye Başkan adayı Zeki Çaylı, Ovacık Belediye Başkan adayı Hüseyin Denli, Eflani Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ile Yortan Belde Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki ve Ovacuma Belde Belediye Başkan adayı Recep Coşkun bir araya geldi.


Karabük'te 8'de 8 parolası ile çalışmalarını hızlandıran AK Parti Karabük İl teşkilatı 40 günde 200 bin seçmene ulaşmayı hedefliyor. Karabük SKM Başkanlığı tarafından toplantıya katılan Belediye Başkan adayları ile parti yöneticilerine seçim öncesi izleyecekleri yol haritası ve yapılacak çalışmaların devamı için bilgiler verildi. Toplantıda ayrıca Belediye Başkan adaylarının "Sen Karabük'sün Büyük Düşün" slagonuyla seçmelere ulaşılarak yeni hedef ve projelerin bire bir anlatılması gerektiğinin de altı çizildi.


Karabük SKM tarafından gerçekleşen toplantıya ilçe ve Belde SKM Başkanları ile parti yöneticileri de katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 18:20:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?