18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

AK Parti'de ilçe seçimleri sürüyor

AK Parti' de yerel seçimler öncesi ilçe kongreleri yapılmaya devam ederken, Eflani ilçesinde 6 ay önce atama ile göreve gelen Veysel Soydan, Eskipazar ilçesinde ise Şaban Uysal seçildi


AK Parti Eflani ve Eskipazar ilçe teşkilatları 3. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrelere AK Parti Karabük Milletvekilleri Mustafa Ünal, Mehmet Ceylan, Cumhur Ünal, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılmaz, İl Başkanı Ömer Ayar, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay Yeşiloğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Çetin ve partililer katıldı.


Ak Parti Eflani ilçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresinde 6 ay önce atama ile göreve gelen Veysel Soydan seçilerek ilçe başkanı oldu. Seçim sonrası oluşan Yönetim Kurulu ise şöyle;
"Mustafa Alpaslan, Mesut Aydın, Erdal Karaman, Ömer Şahin, M. Ersin Cebeci, İlhan Oğuz, Ali Yılmaz, Mehmet Sakarya, Sedat Özgenç, Hayati Ersoy, Şemsettin Gülgeç, Mehmet Bulut, Ahmet Aktar ve Hasan Şahin."


Eskipazar ilçesinde gerçekleştirilen seçimlerde ise Şaban Uysal ilçe Başkanlığına getirildi. Mevcut Başkan Mehmet Ali Şen'in aday olmadığı seçimlerde Şaban Uysal tek liste ile girdiği seçimlerde ilçe Başkanlığına seçildi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 17:23:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?