18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

AKP yoklama yaptı

AK Parti Karabük ilçe Belediye Başkan aday adayları için temayül gerçekleşti.

AK Parti Karabük ilçe Belediye Başkan aday adaylığı için gerçekleşen temayüle Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu ve AK Parti MKYK üyesi Sema Özdemir görevli olarak katıldı.

Milletvekillerinin yanı sıra Kadın ve Gençlik Kolları tarafından da birer yönetici de temayülde hazır bulundu. Temayülde 600 civarında partili oy kullandı. Safranbolu, Eskipazar, Ovacık ve Yenice ilçe Belediye Başkan aday adayları için sandık başına giden partililer oy kullanma işleminin ardından ilçelerine döndüler.

Yapılan temayülün sonuçlarının Genel Merkez tarafından açıklanacağını ifade eden AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, "İl ve merkez ilçe yönetimi olarak üstümüze düşen görevi yerine getirdik. Bundan sonraki süreçte belediye başkan aday adayları ile ilgili Genel Merkezimiz karar verecektir" dedi.

4 ilçe Belediye Başkan aday adayları için yapılan temayülde, Eskipazar'dan Cemiyle Şen, Dursun Küçükyılmaz, Dursun Baş, Kamil Ünal, Mehmet Ali Şen, Mehmet Emin Aslan ve Remzi Türkoğlu, Safranbolu'dan Durmuş Ali Keskinkılıç, Nejdet Aksoy, Ömer Ayhan, Ö. Bayram Eroğlu ve Özlem Urgancıoğlu, Ovacık'tan Hilmi Eroğlu, Hüseyin Denli, Mustafa Orhan, Ramazan Şahin, Yakup Narter ile Yenice'den ise Nail Ayan ve Zeki Çaylı Belediye Başkan aday adayı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 17:28:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?