18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

AKP'li Ceylan çadırda iftar yaptı

Karabük Belediyesi tarafından dolmuş durakları yanına kurulan ve her gün yüzlerce insanı ağırlayan iftar çadırının dün akşamki konuğu AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan oldu.

Vatandaşlarla birlikte iftar yapan Milletvekili Ceylan, Ramazan aynın bereket ve dinimizin bize verdiği güzelliklerden biri olduğunu söyleyerek, "Millet olarak, insanlık olarak bu ayda yaptıklarımızı diğer aylara da yaymalıyız" dedi.

Eski ramazanların daha farklı olduğunu ve o günlerin 21. yüzyılda yaşanmadığına değinen Milletvekili Ceylan, "Geçmiş ramazanlarla insanlar arasında hep bir bağlılık vardı. Hatta bugün aile bağlarımız dahi geçmişe oranla biraz daha zayıf. Bu bağları daha da kuvvetlendirmeliyiz. Birbirimizi daha çok sevmeli ve birbirimize daha çok destek olmalıyız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 18:13:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Birol AKARSU IP: 85.101.43.xxx Tarih : 1.10.2007 22:08:22

Ramazan ayı tüm müslüman alemine kutlu olsun.Karabük belediyesinin ramazan ayında iftar çadırını açması yöre halkı için sevinç vericidir.Bu mubarek ayda muhtaç insanları sevindirmeli insanlar birbirileriyle kuçaklaşmalı kin ve nefret duyguları yok olmalıdır.