18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

AKP'li vekillerden Vergili'yi ziyaret

AK Parti Karabük Milletvekilleri Mustafa Ünal, Mehmet Ceylan ve Cumhur Ünal Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Ak Parti Karabük Belediye Başkan aday adayı Safranbolu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Gürbüz'de eşlik etti. Ziyarette söz alan AK Parti Karabük Milletvekili Mustafa Ünal, " 29 Mart seçimleri bir demokratik yarıştı, hizmet yarışıydı. Size yeni görevinizde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın" dedi.

Mehmet Ceylan, Cumhur Ünal ve SMYO Müdürü Doç Dr. Ahmet Gürbüz'de aynı temennilerde bulunarak MHP'li Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye başarılar dilediler.

Belediye Başkanı Rafet Vergili ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra "Karabük'ün gelişmesi ve ilerlemesi için sizlerle müşterek çalışacağız. Karabük imarında ve gelişmesinde desteklerinizi bekliyorum. İyi bir çalışma ortamında yapılabilecekleri yapmaya çalışacağız. Seçim süreci bitti. Şimdi hep birlikte el ele vererek Karabük için güzel projelere imza atmalıyız" diye söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 14:10:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?