18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

AKP'liler bayramlaştı

AK Parti Karabük İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programla partililer ve halk bayramlaştı.

Karabük Halk Eğitimi Merkezi çok amaçlı toplantı salonun gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar'ın yanı sıra, AK Parti Karabük milletvekilleri Mustafa Ünal ve Mehmet Ceylan, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, il yönetim kurulu üyeleri, teşkilat başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, bayramların önemine değinerek, AK Parti Karabük Teşkilatı'nın önümüzdeki yerel seçimlerde yine büyük başarı elde edeceğini söyledi.

Ayar, "Bayram günlerinde millet olarak sevinçlerimiz, mutluluklarımız bir kat daha artar, kardeşlik, birlik ve beraberlik duyguları daha da pekişir. Bu nedenle bu günleri, bu güzel fırsatları iyi değerlendirmeliyiz. Kırgınlıklarımızı, küskünlüklerimizi gidermek için bu günleri birer fırsat olarak görmeliyiz. Geçmişe şöyle bir dönüp baktığımızda, son 6 yıl içerisinde sağlanan güven ve istikrar ortamının hiçbir dönemde olmadığı kadar sağlam olduğunu görürüz. Önümüzde, çok önemli bir yerel seçim süreci var. 3 seçimde de başarılı sonuçlar aldık. Bu seçimde de net sonuç almak için teşkilat olarak hazırız. AK Parti olarak tek derdimizin hizmet olduğunu buradan ilan ediyoruz. Karabük'te hep başarıları yaşadık, ilkleri yaşadık. Başarılara alışan teşkilatımız önümüzdeki dönemde de aynı çalışma azmi ile bu başarılara bir yenisini daha ekleyecektir" dedi.

AK Parti Karabük milletvekilleri Mustafa Ünal ve Mehmet Ceylan birer konuşma yaparak, vatandaşların bayramını kutladılar ve Kurban Bayramı ile ilgili iyi dileklerini ileterek, salonda yaşanan bayram coşkusunun 29 Mart seçimlerinde AK Parti'nin Ak bayramının müjdecisi olduğunu söylediler. Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer ise, yerel seçimlerde Karabük'te AK Parti bayrağını dalgalandırmaya devam edeceklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 09:54:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?