18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Aksoy: Atı alan Üsküdar'ı geçti

29 Mart yerel seçimlerinde 240 oy farkla seçimi kazanan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy makamında hayırlı olsun ziyaretine gelen Karabük Milletvekillerinden Mehmet Ceylan, Cumhur Ünal ve Mustafa Ünal'ı asfalt şantiyesine getirerek burada açıklamalarda bulundu.

Aksoy seçimlere itiraz eden CHP'lileri kastederek, "Atı alan Üsküdar'ı geçti, işte Üsküdar burası" dedi. 8 Nisan 2009 tarihinde koltuğuna oturan çiçeği burnunda Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'a hayırlı olsun ziyaretine gelen Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan, Cumhur Ünal ve Mustafa Ünal için Belediye Asfalt Şantiyesinde işçilerin katılımı ile bir program hazırlandı.

Programda Milletvekillerinin 'hayırlı olsun' konuşmalarının ardından söz alan Başkan Aksoy bu programların her ay yapılacağını ve işçilerle iş toplantıların devam edeceğini söyledi.

Projelerini işçileri ile hızlı bir şekilde uygulamaya koyacağını vurgulayan Aksoy, "İlk işim işçilerimizin alın terlerinin hakkını ödemek olacak. Pazartesi günü biriken alamadıkları maaşlarından birisini yani bir maaş tutarını ödeyeceğim." "Seçim öncesinde bahsettiğimiz tablo buydu" diye sözlerini sürdüren Dr. Aksoy, "İşte vekillerimiz burada işçilerimizle birlikte söz verdiğimiz projelerimizi hükümetimizin destekleri işçilerimizin gayretleri ile uyum içinde gerçekleştireceğiz, bu çok önemlidir. Uyum içinde çalışarak büyük işler başaracağız. Yapılan işin başında her zaman Milletvekillerimiz ile birlikte olacağız yakından takip edeceğiz. Bazı arkadaşlarımızın hala itirazları var sürekli bir yerlere giderek olumsuzluklar arıyorlar, bu girişimleri kimseye bir şey kazandırmaz" dedi.

Programın sonunda Karabük Milletvekilleri Belediye Başkanı Aksoy ve işçiler hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Diğer yandan 29 Mart seçimlerini en yakın rakibi CHP'ye 240 oyla fark atan ancak seçimlerde usulsüzlük yapıldığı gerekçesi ile YSK Safranbolu seçimlerinin kesin sonucu açıklamadı.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 13:46:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus ates IP: 78.182.139.xxx Tarih : 18.04.2009 00:53:42

 MİLLETE NE VAADLERLE MİLLET VEKILİ OLDUNUZ UNUTMADIK......SIZDE UNUTMAYIN Kİ  O BULUNDUGUNUZ MAKAMA COK KİŞİLER GETİRDIK VE İNDIRDIK MILLET OLARAK .....VE NASIL BIR MILLET VEKILISINKI BENIM MEMLEKETIM SAFRANBOLUYA USKUDAR DIYOSUN ....