18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Aksoy basınla kahvaltıda buluştu

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Dr. Necdet Aksoy, beraberinde AK Parti Karabük Milletvekilleri Mustafa Ünal, Cumhur Ünal, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Baki Arslan ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Safranbolu AVM'de sabah saatlerinde basın mensuplarına kahvaltı veren Belediye Başkan adayı Dr. Nejdet Aksoy, 29 Mart seçimlerinde iddialı olduklarını ve ciddi projelerle halkın karşısına çıktıklarını söyledi. Safranbolu'da belediyecilik çok eskiden bu yana devam eden bir kültürün ürünü olduğunu söyleyen Aksoy şunları kaydetti:

"Bu kültür şehri eminlik sıfatı ile kaim olmuştur. Şehri emin o şehrin emini demektir. Emin olunun kişisi demektir. Bu özelliği dolayısıyla belediye başkanının daima ailevi hayatı, kişisel duruşu ve tavrı topluma karşı olan ilişkileri çok önem kazanmıştır. Ben Safranbolu halkının belediye başkanlarına oy verirken bu özelliklerini mutlaka dikkate aldıklarını, bu özellikleri dolayısıyla belediye başkanının seçtiklerini biliyorum. Safranbolu'da belediye başkanı demek emin olma, her şeyi ile emin olunan kişi demektir. Bu vasfı dolayısıyla seçilecek olan belediye başkanı adayının da bu sayılan özelliklere sahip olmasını gerektiğini düşünüyorum. Biz nasip olurda Safranbolu'da Belediye Başkanı olarak halkımız bizlere tercih ederse önümüzdeki günlerde Safranbolu ile ilgili projelerimizi kamuoyuna açıklayacağız. Bu açıklayacağımız projeler ve seçim vaatlerimiz Türkiye'nin en önemli şehirlerinden birisi olan Safranbolu'nun geleceğini imar edecek, turizmin önünü açacak, Safranbolu'nun şimdi nesiller için değil gelecek nesilleri için hazırlanmış projeler olduğunu hep beraber göreceğiz. Projelerimizi 13 ana sektör halinde hazırladık. Projelerimiz detayında toplumun her kesimini kucaklayacak projeler olduğunu, toplumumuzda yaşayan gencinden, yaşlısına, özürlüsüne ve her kesimini kucaklayacak projeler olduğunu burada belirtmek istiyorum. Bu projelerimiz ve vaatlerimiz arasında doğal gaz, kanalizasyon, konusundaki otopark şehir içi düzenlemesi çalışmaları projelerimiz, mahalle parkları ve mezarlık alanları ile ilgili çalışmalarımız, çevre temizliği ve çöp depolama alanları ile ilgili projelerimiz, restorasyonlar konusundaki projelerimiz, Safranbolu'daki kültürel organizasyonlar ve sosyal faaliyetler konusundaki projelerimiz, çocuk, genç, yaşlı ve özürlülerimiz için hazırlamış olduğumuz özel projelerimiz, kadınlarımıza yönelik projelerimiz, sanayi bölgeleri ve istihdamı artırıcı çalışmalarımızı, planlamaya yönelik çalışmalarımız, halkla ilişkiler konusundaki çalışmalarımız ve diğerleri olmak üzere toplam 13 ana başlıktan oluşmaktadır" dedi.

Kahvaltıda milletvekilleri de konuşma yaparak başkan adaylarına destek istediler.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 18:27:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?