23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

Aksoy CHP'den aday adayı

DR. HÜSEYİN AVNİ AKSOY CHP'DEN ADAY ADAYI

Karabük'ün tanınmış isimlerinden Dr. Hüseyin Avni Aksoy, 24. dönem milletvekilliği için CHP Karabük milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı'nda aday adaylığını açıklayan Dr. Hüseyin Avni Aksoy, Karabük'te makus talihi kıracaklarını söyledi. İl Başkanı Bayram Karadağ ve çok sayıda partililerin katıldığı toplantıda gazetecilere açıklamada bulunan Aksoy, "Cumhuriyet Halk Partisi 1977 yılından beri Karabük'te milletvekili çıkartamamıştır. Makuz bir talihi vardır. 7 yaşından beri siyasetin içindeyim. Geçmişteki siyasi deneyimim bu makus talihi kırmak, koltuk sevdalısı olarak değil, kendim için değil, bütün Karabük ve Cumhuriyet Halk Partililer için gün bu gündür. Herkesi birliğe çağırıyorum. Genel başkanım hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayarak siyaseti yapacağız dediği gibi bir siyaset yapmak istiyorum. Benim amacım bir oy fazla getirerek, Karabük ün bütün ilçelerinde ses getirmek. CHP'nin sesini de bütün Karabük bütün ailelere duyurmak için aday adayı oldum . Şuanda CHP'lilere ön seçim kararı alınmıştır. 35 yılda ilk kez alınan bu karar ile 3 Nisan'da yapılacak seçimde önce üyelerin ardından 12 Haziran'da tüm Karabüklülerin oylarına talibim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2011 Çarşamba 15:00:04
Güncelleme :23 Mart 2011 Çarşamba 15:11:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tevfik ünal IP: 85.106.149.xxx Tarih : 30.03.2011 16:08:09

canı gönül den tebrik ederim  CHP sizin gibi sayıl ve sevilen kişilere acil ihtiyacımız var  şim diden tebrik eder hayırlara vesill olmasını temenli ederim tevfik  ünal