18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Almeda gözyaşlarını tutamadı

2008 Miss Globe Dünya Güzeli Almeda Abazi, Safranbolu Devlet Hastanesi'nde hastaları ziyaret ettiği sırada gözyaşlarına hakim olmadı.

Abazi, rol aldığı "Konak" adlı gerilim filminin çekimleri için geldiği Safranbolu'da, Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Abazi, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, hasta çocukları görünce çok üzüldüğünü kendisinin de daha önce bir rahatsızlıktan dolayı hastanede kaldığını söyledi. Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Kemal Devrim Yerli tarafından
hastane girişinde çiçeklerle karşılanan Almeda Abazi, annesi Ablana Abazi ile diyaliz servisi ve çocuk servisini ziyaret etti. Yerli de, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.


Diyaliz hastalarına birer çiçek takdim eden dünya güzeli Abazi, daha sonra çocuk servisine geçti. Burada yatan çocukları tek tek öprek hediyeler veren Almeda Abazi, gözyaşlarını tutamadı. İlk defa bir film çekiminde oynayacak olan 2008 Miss Globe Dünya Güzeli Almeda Abazi, Safranbolu'ya ilk defa geldiğini ve çok beğendiğini ifade ederek, "Konak" benim ilk filmim. Oyuncuları ve yönetmeni çok iyi, bana yardımcı oluyorlar. Benim çok başarılı olduğumu söylüyorlar. Çok mutluyum. Filmde yedi öğrenci var ve ben masum bir kızı canlandırıyorum. Orada bir kaza oluyor. Kazada ben dublör kullanmak istemedim. İlk filmim olduğu için bunu kendim yapmak istedim ve başarılı olduk. Bundan sonra da filmlerde rol almak isterim" dedi.
Gazetecilerin, filmde erotik sahneler bulunduğu şeklinde dedikodular çıkması ve okuduğu Tarhan Koleji'nde disiplin kuruluna verildiği iddialarını sorması üzerine Abazi, ''Öyle bir şey yok o tür haberlerin hepsi yalan, filmde erotik sahneler yok. Okulum ile de öyle bir sorun yaşamadım'' diye cevap verdi.
Almeda Abazi daha sonra Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u makamında ziyaret etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 19:55:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?