22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Asker adayı gencin acı sonu

Karabük'ün Safranbolu ilçesine Bostanbükü köyünde meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmek isteyen 1 kişi hayatını kaybetti.


Önümüzdeki Cumartesi günü askere uğurlanacağı belirtilen Yasin Ünay (20) isimli şahıs, Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Bostanbükü köyü yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, kaza saat 21.45 sıralarında Karabük-Kastamonu Karayolu, Bostanbükü köyü yakınlarında meydana geldi. Yasin Ünay, kendisi gibi askere gidecek olan arkadaşı Ö.K. ile bir müddet çarşıda gezdikten sonra evlerinin yolunu tuttu. Bu sırada M.B.yönetimindeki 78 SF 217 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Yasin Ünay'a çarptı. Kaza sonucu Ünay olay yerinde hayatını kaybederken, yanındaki arkadaşı ise kazadan yara almadan kurtuldu. Olayı duyan Ünay'ın anne ve babası gözyaşlarına boğulurken, yakınları tarafından ambulansa bindirilerek sakinleştirilmeye çalışıldı.


Olay yerine gelen nöbetçi savcı tarafından yapılan incelemenin ardından Ünay'ın cesedini otopsi yapılmak üzere Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrası araç sürücüsü M.B. Safranbolu ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 08:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?