22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Atatürk koşuları yapıldı

ATATÜRK'ÜN ANKARA'YA GELİŞİNİN 91. YIL DÖNÜMÜ

Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 91. yıl dönümü kutlamaları kapsamında her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen 27 Aralık Atatürk Koşuları, Karabük'te de yapıldı.

Yarışlar, il genelindeki ilköğretim okullarının yanı sıra kulüp ve kurumların katılımıyla yapıldı. Yarışlarda, kızlarda 2 bin metre ve bin 200 metre, erkeklerde ise bin 500 metre, 3 bin metre ve 5 bin metre koşuları olarak 75 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Yarış sonunda bazı sporcuların fenalık geçirdikleri gözlendi.Yarışlar sonrasında, 3 bin metre kızlarda Sultan Gül birinci, Merve Yıldırım ikinci, 3 bin metre erkeklerde birinciliği Şahin Gergen, ikinciliği Tuncay Kavak, üçüncülüğü Furkan Özdal ise üçüncü, 2 bin metre kızlarda, Gülseren Gergin birinci, Elif Aslan ikinci, Cansel Kalkancı üçüncü, bin 500 metre erkeklerde, Adnan Birkan Çetinol birinci, Safa Giray Akyol ikinci, Sezai Aksoy üçüncü, bin 200 metre kızlarda ise, birinciliği Mürvet Gül, ikinciliği Elif Karataş, üçüncülüğü ise Şerife Sağ, 5 bin metre erkek Umut Çavuşoğlu birinci, Şahan Başkaya ikinci, Kadir Gülsoy ise üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere madalya ve başarı belgeleri Gençlik Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin tarafından takdim edildi.

ATATÜRK'ÜN ANKARA'YA GELİŞİNİN 91. YIL DÖNÜMÜ
ATATÜRK'ÜN ANKARA'YA GELİŞİNİN 91. YIL DÖNÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2010 Pazartesi 15:54:03
Güncelleme :27 Aralık 2010 Pazartesi 17:40:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?