18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Baba Abdullah Şahin'in mutluluğu

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı seçiminde 3. turda 338 oyla Başkanlığa seçilen Mehmet Ali Şahin'in 81 yaşındaki babası Abdullah Şahin oğlu için, "Devlet adamını yetiştirdik gönderdik, memlekete hizmet edecek inşallah" dedi.


3. tur oylama seçimleri sırasında oğlunu yalnız bırakmayan baba Şahin, TBMM'ye giderek destek verdi. Akşam geç saatlerde memleketleri Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Ekincik köyüne dönen Abdullah Şahin, ilk duygularını İHA'ya anlattı.


Bugün Ankara'ya giderek TBMM'nin yeni başkanını seçtiklerini hatırlatan ve oğlu Mehmet Ali Şahin'in tüm Türkiye'ye hayırlı ve büyük hizmetler vermesini dileyen baba Şahin, "Bugün Meclis'te çok gururlandık. Bize çok sevgi gösterdiler. Devlet adamını yetiştirdik gönderdik. Memlekete hizmet edecek inşallah. Çok da kutsal bir göreve geldi. Mübarek ve anlamlı bir gecede bu görevi yüklendi. Cenab-ı Allah iyi hizmetler nasip etsin. Seçim sonrası kendisi ile görüşerek tebrik ettim. Kısa sürede köye gelecek.
Herkese her hususta yardımcı olmasını istiyorum" dedi.

BAŞBAKAN'A TALEBE ZAMANINDA KÖYDE MANTAR KIZARTTIM
Baba Şahin, talebe döneminde Recep Tayyip Erdoğan'ın da Mehmet Ali Şahin ile birlikte Ovacık'a geldiğini hatırlatarak, "Talebe döneminde yaklaşık 30 sene önce Tayyip beyle birlikte köye geldiler. Mantar kızarttık. Sancakkaya'ya gittik. Bugün hatta Başbakan'la bile görüştük Meclis'te'' şeklinde konuştu.
Abdullah Şahin, Erdoğan'ı çevresi kalabalık olduğundan davet etme fırsatı olamadığını ifade ederek , TBMM Başkanı ile birlikte Başbakan'ı Ekinci köyünde görmek istediklerini söyledi.


Ovacık Belediye Başkanı ve aynı zamanda TBMM Başkanı Şahin'in kayınbiraderi olan Hüseyin Denli ise, çok sevinçli ve gururlu olduklarını belirterek, "Bölgemiz için beklentilerimiz var. Bize bugüne kadar çok büyük katkıları oldu ve bundan sonra da olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 10:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?