18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Babasına kızdı direğe çıktı

Safranbolu ilçesinde, babasıyla tartışan S.K., aydınlatma direğine çıkarak intihar etmek istedi.

İhbarın alınması ile olay yerine Safranbolu Emniyet Müdürü Mehmet Çuhacı ve Karabük İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, itfaiye araçları, sağlık ekipleri geldi.

Direğin tepesinde yaşanan can pazarında ceza evinde bulunan annesi Z.K. yüzünden babasıyla kavga ettiğini söyleyen S.K., "Annemi özledim bana onu gösterin, buraya gelsin" diye bağırdı. İlçe Emniyet Müdürü Çuhacı da kendisini ikna etmeye çalıştı. Bu arada intihara teşebbüs eden S.K.'nın eşi çaresizce eşinin direkten sağ salim inmesini bekledi.

Emniyet Müdürü Mehmet Çuhacı, "Aşağı inersen ceza evine giderek seni annenle görüştüreceğim söz veriyorum" dedi. Bunun üzerine S.K. intihar etmekten vazgeçti. Bu sırada oğluna çok kızan baba T.K. oğluna saldırarak tokat atmaya çalıştı.

Polis tarafından olay yerinden uzaklaştırılan babaya vatandaşlar tepki gösterdi. Daha sonra verilen söz yerine getirildi ve Cumhuriyet Başsavcısı ile görüşülerek S.K.'nın ceza evinde annesiyle görüşmesi sağlandı.

Bu arada, meydandaki aydınlatma direğinde buna benzer istenmeyen durumların yaşanmaması için basamak demirleri Emniyet Müdürü Mehmet Çuhacı tarafından söktürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 18:16:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?