18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Bakanlardan futbol şov

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Karabük'ün Ovacık ilçesinde eski milli futbolcularla futbol oynadı.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu Karabük'ün Ovacık ilçesinde Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılışın ardından bakanlar burada badminton oynadı.

Badminton sonrası bakalanlar, Rıdvan Dilmen ve Tanju Çolak'ın da aralarında bulunduğu eski milli futbolcularla futbol maçı yaptı. Karşılaşmada, Şahin'in kale önünde topla buluştuğu sırada Tanju Çolak'ın ''Vurun efendim'' diye bağırması sahada gülüşmelere neden oldu. Bu pozisyondan birkaç dakika sonra ceza alanında karşı takım oyuncusu Seyit İçgül tarafından düşürülen Şahin, takımına penaltı kazandırdı. Penaltıyı kullanan Tanju Çolak, takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın ikinci yarısına daha etkili başlayan Bakan Şahin'in takımı Tanju'nun attığı gollerle 4-0 öne geçti. Ardından Bakan Başesgioğlu'nun da 2 golüyle karşı takım durumu 4-4 yaptı. Maçta başka gol olmayınca bakanlar ve eski milli oyunculardan oluşan şöhretler maçı beraberlikle sonuçlandı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 09:19:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?