18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Baro'nun acı kaybı

AVUKAT KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ

Karabük Barosu avukatlarından Nadir Büyükkayacı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Karabük Barosu'nun sevilen avukatlarından, Nadir Büyükkayacı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 Av. Nadir Büyükkayacı'nın ani ölümü Baro camiasını üzüntüye boğdu. Av. Nadir Büyükkayacı için Karabük Adliyesi önünde saat 13.30 tören düzenlendi.

Törene Vali Nurullah Çakır başta olmak üzere, Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Mercan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, Avukatlar, Adliye personeli ve yakınları katıldı.

Törende meslektaşları adına konuşma yapan Av. Yaşar Kılıç, Av. Nadir Büyükkayacı hiç unutmayacaklarını, ani vefatının camiada büyük üzüntüye boğduğunu belirterek ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Ardından söz alan Baro Başkanı Fatma Şirin ise, Av. Nadir Büyükkayacı'nın yıllardan beri Karabük'te mesleğini avukatlık mesleğinin onuruna yakışır biçimde başarıyla yürüttüğünü, çevresinde sevilen ve sayılan bir insan olduğunu, sergilediği sevgi ve saygı dolu davranışlarıyla tüm meslektaşlarına örnek olduğunu söyledi. 6 ay içinde Karabük Adliyesi önünde üçüncü cenaze töreninin düzenlendiğini belirten Şirin, "Allah bir daha bize acılar göstermesin" dedi.

Törenin ardından Çamlık camiinde ikindi Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Nadir Büyükkayacı Bulak Köyü aile mezarlığına defnedildi.

AVUKAT KALP KRİZİ GEÇİREREK HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 18:27:02
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 18:32:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Erkan Ünver IP: 88.226.26.xxx Tarih : 21.01.2010 20:32:11

Değerli iş yeri komşum av.Nadir Büyükkayacı nın vefetını büyük üzüntü ile öğrendim.Kendisine ALLAH'tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı ve sabırlar dilerim.