18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Başarılı ekip ve okullara plaket

Karabük'te 2005-2006 Eğitim-Öğretim yılında il bazında en iyi okul ve en iyi ekip kategorilerinde dereceye giren okullara, plaketleri ve teşekkür belgeleri verildi. 

Karabük Valiliği'nde düzenlenen törende, başarılı okul ve ekipler ödüllerini aldı. MEB Personel Genel Müdürlüğü'nün Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları Ödül Yönergesi gereği, 2005-2006 Eğitim-Öğretim Yılı'nda Eskipazar 60. Yıl Vali Nafiz Kayalı İlköğretim Okulu Müdürlüğü yılın en iyi kaliteli okul kapsamında il birincisi, Merkez Yenişehir İlköğretim Okulu Müdürlüğü yılın en iyi kaliteli ekibi kapsamında il birincisi, Merkez Aydınlık Evler İlköğretim Okulu Müdürlüğü yılın en iyi kaliteli ekibi kapsamında il ikincisi seçildi. GAP konulu şiir yarışmasında Türkiye üçüncüsü olan Şehit Adem Yavru İlköğretim Okulu Öğrencisi Berru Taşçı da ödüle layık görüldü. 

Karabük Valisi Cemalettin Sevim, konuşmasında, "Sizlere ödül vermekten büyük gurur duyuyorum. Eğitimde nitelik ve nicelik bakımından güzel bir duruma geliyoruz. Öğretmenlerimizi de kutluyorum. Öğretmenlerimizin verdiği bilgilerle başarılı oluyorsunuz. Üniversite sınavlarında 81 il arasında 7. sırada bulunuyoruz. Ben sizden daha iyisini ve daha iyi dereceleri bekliyorum. Yöneticiler başarıları gördükçe hep daha iyisini isterler. Hepinizi tebrik ediyorum" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları Ödül Yönergesi gereği, 2005-2006 Eğitim Öğretim Yılı'nda İl bazında en iyi okul ve en iyi ekip kategorilerinde dereceye giren Eskipazar 60. Yıl Vali Nafiz Kayalı İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Merkez Yenişehir İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Merkez Aydınlık Evler İlköğretim Okulu Müdürlüğü'ne ve şiir yarışmasında Türkiye üçüncüsü olan Şehit Adem Yavru İlköğretim Okulu Öğrencisi Berru Taşçı'ya plaketlerini ve teşekkür belgelerini Vali Cemalettin Sevim verdi.
.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2006 Cuma 14:01:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman şimşek IP: 85.104.21.xxx Tarih : 24.11.2006 00:22:44
yıllar önce(1983'te)mezun olduğum okulumu tesadüfen bir haberle tekrar yadetme mutluluğunu bana veren tüm okul personeline,öğrencilerine sevgiler,selamlar. ayrıca bir öğretmen olarak bana emeği geçen tüm öğretmenlerimin ve şu anda görev yapmakta olan öğretmenlerimin günü kutlu olsun.