18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Başarılı öğrencilere ödül

TRT Çocuk televizyonunda yayınlanan "Bilen Parmak Kaldırsın" adlı programda Türkiye 1. si ile birlikte diğer dallarda düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler Vali Nurullah Çakır tarafından ödüllendirildi.


Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Vali Nurullah Çakır, "TRT Çocuk Televizyonunda gerçekleşen 'Bilen Parmak Kaldırsın' isimli yarışma programında Türkiye 1. olan Yenişehir Atatürk İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Nurbanu Kaçar kızımızı tebrik ediyorum. Kendisiyle böyle bir onur yaşatmasından dolayı gururluyuz. Bu programla birlikte Kütüphaneler Haftasında ki kompozisyon yarışmasında dereceye giren Şehit Adem Yavru İlköğretim Okulu öğrencileri Büşra Çerçel ile Ceyda Ulu, Demir Çelik Lisesi Öğrencisi Nagihan Çelik, Fen Lisesi öğrencisi Sevda Nur Öztürk öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz Zeynep Berrin Çeştepe ve Final Dergisi Genç paylaşımın düzenlediği resim yarışmasında Türkiye 3. Çamkent İlköğretim Okulu öğrencisi Nazlıcan Kurban'ı da tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Toplantının son bölümünde ise Vali Nurullah Çakır, öğrenciler, öğretmenler ve velilerle birlikte bir süre sohbet ederek hatıra fotoğraf çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 19:34:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?