18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Başarılı polislere takdirname

Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 163. yıldönümü nedeni ile yıl içersinde başarılı çalışmaları nedeni ile Vali Can Direkçi' nin onayı ile İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 35 personele takdirname verildi. 

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen programa başta Vali Can Direkçi olmak üzere İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Ahmet Sonad, Zeki Tamay, Mehmet Güler, İl Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürleri Taner Soylu, Mahir Erol, İhsan Aytanç, Mustafa Dinç, Ercan Avcı ve takdirname ile onurlandırılan polis memurları katıldı. Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 163. yıldönümünde takdirname ile onurlandırılan Emniyet personeline takdirnameleri dağıtılmadan önce bir konuşma yapan Vali Can Direkçi, "Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 163. yıldönümünü kutluyorum. 163 yıldır Emniyet Teşkilatı bu ülkede huzur ve güvenliğin devamı için elinden geleni yapıyor. Bu uğurda, vatan uğruna, milletin birlik ve beraberliği uğruna, bekası uğruna çok şehitler veren bir teşkilatımız. 

Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Yine görevlerini yaparken uzuvlarından fedakarlık edip, bugün gazilik mertebesinde olan meslektaşlarınızı, teşkilatımızın değerli mensuplarını da şükranla, saygıyla anıyorum. Onlara teşekkür ediyorum. Gerek terörle, gerek top yekün ülkede ki asayişin sağlanmasına dönük çabalarınızla, bir taraftan suçu önlemeye çalışırken, öbür taraftan işlenmiş suçların takibi ve suçluların yakalanması konusunda çok hassas bir görev ifa ediyorsunuz. Tabi her geçen gün teşkilatımızın teknolojik donanımları da, haber kaynakları da gelişiyor. Bu da mutluluk verici bir hadisedir. Türk polis teşkilatı artık dünyanın çok gelişmiş ülkelerinde ki polis teşkilatları ile yarışır vaziyete gelmiştir. Hatta ve hatta Amerika'da ki polis teşkilatı, Avrupa'da ki birçok gelişmiş Polis teşkilatlarına destek vermektedir. Eğitim çalışmalarına öncülük etmektedir. Bu da gurur verici bir olaydır. Bundan sonra ki dönemde de bu sahip olduğu imkanı daha da ileri getirmek için emin adımlarla da geleceğe kendisini hazırlamaktadır" dedi. 

Vali Direkçi ayrıca, birçok olayı aydınlatmada göstermiş oldukları titiz çalışmalar, önemli kaçakçılık olaylarının aydınlanmasına imkan vererek, uyuşturucu ile mücadele konusunda personelin önemli çabalar sarf ettiğini ifade ederek, "Başta İl Emniyet Müdürümüz Zekeriya Kahraman olmak üzere çalışma arkadaşlarını, onunla birlikte görev yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve kendilerini takdirname ödüllendirmekten de büyük bir mutluluk duyuyorum ve hepinize başarılar diliyorum" dedi. 

Konuşmanın hemen ardından Vali Can Direkçi, İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Ahmet Sonad, Zeki Tamay, Mehmet Güler, İl Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürleri Taner Soylu, Mahir Erol, İhsan Aytanç, Mustafa Dinç, Ercan Avcı ve diğer polis memurlarına takdirnamelerini verdi.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 10:25:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?