18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Basın Halkla İlişkiler Müdürü'ne veda

VALİLİK BASIN HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRÜ ZİYA ALAK'A VEDA

Karabük Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde uzun zamandır görev yapan Ziya Alak'ın TBMM İstanbul Milli Saraylar Daire Başkanlığı Basın Müşavirliğine atanması nedeni ile Karabük basınının katıldığı bir veda yemeği düzenlendi.

Safranbolu Gümüş Konak'ta düzenlenen yemeğe Vali Nurullah Çakır, Milletvekili Cumhur Ünal, Valilik personeli ve Karabük'teki görsel ve yazılı basın mensupları katıldı. Karabük Valisi Nurullah Çakır yemekte bir konuşma yaparak, "Ziya Alak'a görev süresince kendisi ile çok rahat çalıştığını söyleyerek şahsım ve Karabük'te görev yapmış diğer valiler adına teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Çakır konuşmasının ardından Ziya Alak'a plaket takdim etti. Vali Çakır'dan sonra Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Karaaslan ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Yanık ile Karabük Radyo ve Televizyon İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboga Ziya Alak'a birer plaket verdiler.

Karabük basını adına Batı Karadeniz Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Necati Karaoğlu, Ziya Alak'a hediye verdi. Karabük Valiliğinde uzun yıllardır Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü yürüten Ziya Alak ise yaptığı konuşmasında, " Böyle bir gecede dostlarımla birlikte olmaktan çok mutluyum. Aslında buradan ayrılmıyorum, kalplerimiz daima beraber olacaktır. Bu güne kadar herkese eşit mesafede oldum ve hep olumlu tepkiler aldım, tüm basın mensubu arkadaşlarıma, ağabeylerime bana verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Çalıştığım tüm valilere teşekkür ediyor ve aramızdan ayrılan Cemalettin Sevim'i de rahmetle anıyorum. Herkese sevgilerimi, saygılarımı sunarım" dedi.

VALİLİK BASIN HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRÜ ZİYA ALAK'A VEDA
İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 18:25:01
Güncelleme :17 Kasım 2009 Salı 18:57:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?