21
Mayıs
2024
Salı
KARABÜK

Başkan adaylarına destek

Safranbolu'da partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen AK Partili Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci, 29 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için yarışacak bütün partilerin ilçe başkanları ile belediye başkan adaylarını düzenlediği bir yemekte biraraya getirdi.


6.5 yıldır Safranbolu Belediye Başkanlığı'nı yürüten Nihat Cebeci bütün siyasi partililerin başkan adaylarını bir araya getirmekle Safranbolu'da yerel seçimler öncesi bir ilki gerçekleştirerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Cebeci'nin daveti üzerine Zalifre Otel'de AK Parti, CHP, MHP, SP, DSP ve DP Safranbolu ilçe başkanları ile belediye başkan adayları düzenlenen yemekte biraraya geldiler. Yemekte bir konuşma yapan Başkan Cebeci, "29 Mart'ta mührü bu arkadaşlarımızdan birine teslim edeceğim, ancak
mührü teslim ettikten sonra da bizim Safranbolu sevdamız bitmeyecek, biz yalnızca mecburi hizmetimizi tamamladık, ancak sivil hayatta da kalbimiz bu kent için atmaya devam edecek ve bize ne zaman görev düşerse yine bu kentin emrinde olacağız" dedi.


Safranbolu'nun ayrı bir özelliği olduğunu da sözlerine ekleyen Cebeci, "Bu muhteşem tabloyu başka bir kentte bulamazsınız. Bu Safranbolu sevdasıdır ve bu tablonun 29 Mart'tan sonra da devam etmesini ümit ediyoruz. Gelecekte hiçbir zaman muhalefet olmayacağız. Bilgi ve birikimimizle her zaman görevdeki arkadaşımıza yardımcı olacağız, onların başarısız olması bizim işimize gelmez, biz çocuklarımızın da bu kentte iş, aş bulmasını, bu kentte yaşamasını istiyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 19:22:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?