18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Başkan Baş, 1. yılını değerlendirdi

ESKİPAZAR BELEDİYE BAŞKANI DURSUN BAŞ, 1. YILINI DEĞERLENDİRDİ

29 Mart 2009 yerel seçimlerinin ardından görevinde 1. yılını dolduran Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, Belediye Fuaye salonun esnaf ve halkın katılımı ile birinci yılını değerlendirdi.

Eskipazar halkı ile birlikte 30 yıllık geri kalmışlığı el birliği ile gidermeye çalıştıklarını anlatan Başkan Dursun Baş, ilçe merkezinde bulunan Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Cami Caddesi ve Orta Sokak'ta yapacağı bordür, tratuvar, kaldırım, yağmur olukları, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını anlatarak esnafla fikir alışverişinde bulundu.

Ekibim ve sizlerle birlikte 30 yıllık geri kalmışlığımızı gidermek üzere el ele vererek çalışmak zorundayız diyen Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Şehirde yaşıyoruz. Şehirde yaşamanın da bir ayrıcalığı olacak. Herkes şehir hayatına uymalı. Sağda solda Eskipazar'ımız köy gibi diyerek serzenişte bulunmamalı. Bu işler konuşarak olmuyor. Ben AK Parti'li bir belediye başkanı olabilirim. Ama hepimiz bu ilçenin evlatlarıyız. Hiçbir zaman adam ayrımı yapmadım yapmamda. Ben de sizin evladınızım adam ayrımı yapma gibi bir durumum olamaz. Allah izin verirse yeni iş kapıları açılacak. Bununla ilgilide çok güzel projelerimiz var. Devlete imtihansız girişler kalktı. İnsanlar eleman alırken kalifiye elaman alıyorlar. Çok yönlü olanların şansları daha da fazla. Garson bile alırken kırk eleyip kırk dokuyorlar. Gerekirse bir çok meslek dalına ait kurslar açabilir eleman yetiştirebiliriz. Akkaya hamamı açıldığı an projelerini hazırlatıyorum bu bölgede işsiz insan kalmayacak. İstasyon kavşağından Bahçepınar'a kadar olan kısım asfalt olacak. Yine mermer yolumuz yeniden asfaltlanacak. Çarşı içini bitirdiğimiz zaman mahallelerimize sıra gelecek. Gençlerimiz için gençlik merkezi projemiz devam ediyor. Basket, voleybol sahamız yapılacak. Mermer Mahallesi halı saha işimiz devam ediyor. Kapalı çarşı projemiz devam ediyor bunlara kısa bir zaman içerisinde başlayacağız. Şehir stadyumu işimizin projesi hazırlanıyor. Benden önce emekli olan işçilerimize ikramiye verdik. Benim dönemimde emekli olan 10 işçimize de bu ay içerisinde emekli ikramiyelerinin hepsini vereceğim. Bu projeleri yaparken Bölge Milletvekillerimize değerli büyüğümüz TBMM Başkanımız Mehmet Ali Şahin'e teşekkür ederim. Onların sayesinde bunları başarıyoruz. Parayı gönderen onlar. Hani Mehmet Ali Şahin bu memlekete ne yaptı deniyordu. İşte örneği. Çarşı içerisindeki asılı afişlerimize bakın, orada her şey belli. Yapacağımız veya yaptığımız projeleri onun sayesinde ismini vererek yapıyoruz."

ESKİPAZAR BELEDİYE BAŞKANI DURSUN BAŞ, 1. YILINI DEĞERLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 13:17:05
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 15:33:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?