18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Başkan otobüsçülerle buluştu

BELEDİYE BAŞKANI OTOBÜSÇÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı ve Umumi Servis Araçları Odası Başkanı Hüseyin Kılıç, Servis Araçları Kooperatifleri Başkanı Musa Ünüt ve Kooperatif üyeleri ile bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kooperatif yöneticilerinin sıkıntılarını ve isteklerini dinledi.

Umumi Servis Araçları Kooperatifi Başkan Hüseyin Kılıç, Servis Araçları Kooperatifi ile paralel çalıştıklarını ve üç kooperatifinin bir araya gelerek daha rahat çalışabilmesi için gayret gösterdiklerini söyledi.

Kılıç ayrıca, "Tek oda ile bu işin çok zor olduğunu görüyoruz. Ancak her kuruluşun bir kooperatifi olursa odaya destek verme açısından daha rahat hareket ettiğimiz, belgelerle, çalışmalarla, denetimlerde daha rahat hareket ettiğimizden dolayı bu kooperatifi odamızdan da destek vererek yaşatmaya çalışıyoruz. Sizlerin de zaman zaman ziyaretleri bizleri çok mutlu ediyor. Belediyemiz ile hiçbir sıkıntımız yok. Tüm araçlarımız belediyeden güzergah alarak, belediye garajından kontrolden geçiyor" dedi.

Servis Araçları Kooperatifleri Başkanı Musa Ünüt ise Başkan Vergili'nin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kooperatif Yöneticilerinin sıkıntılarını dinleyen Başkan Vergili ise Karabük Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

BELEDİYE BAŞKANI OTOBÜSÇÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 11:05:05
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 13:26:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?