18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Başkan Vergili'ye iadeyi ziyaret

Önceki gün Vali Nurullah Çakır'ı ziyaret eden Karabük'ün yeni belediye başkanı Rafet Vergili'yi Vali Çakır iadeyi ziyarette bulundu.


Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret eden Vali Nurullah Çakır, Başkan Vergili'ye görevinde başarılar dileyerek, "İlimizin genç ve dinamik oluşu bazı konularda henüz yapılabilecek hususların yeni başlangıçlara sebebiyet verebileceği bir ilde vali olarak görev yapmanın mutluluğunu, şerefini biliyorum.

Bu duygularla zaten sizlerin bir Karabüklü olarak ilin müşterek ihtiyaçlarını gören bir unsur olarak belediyeciliğin dünya ve Türkiye konjektörüne uygun olarak ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde değerlendireceğinizden kuşkumuz yok. Bu anlamda ben şahsınızı ve Karabük halkını tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Türkiye genelinde olduğu gibi Karabük'te de demokrasinin şartlarının gelişine uygun bir zeminde güzel bir mahalli idareler seçimi geçirildi.

Bu tür güzelliklerin oluşumu sadece elbette ki güvenlik birimimizin, yargı camiamızın kendi görev alanlarındaki hususları harfiyen yerine getirmelerine bağlı ama, bir taraftan da bu demokratik şartların oluşumuna en büyük destek bizzat Karabük halkının kendisi ve siyasi parti başkanlarımız, belediye başkanı adayları olmuştur. Onlara da bu vesile ile güzel bir ortamın geçmesini özenle takip ettikleri için teşekkür ediyorum" dedi.


Belediye Başkanı Rafet Vergili ise, "Valimizin nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Seçim süresince tüm devlet birimlerinin göstermiş olduğu hassasiyete, ilgiye, alakaya güzel ve tertibine ayrıca teşekkür ediyoruz" diye belirtti.
 

İha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 14:19:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?