18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Başkandan işçilere fırça

Karabük merkeze bağlı Esentepe Mahallesinde yol çalışmalarını yerinde denetleyen MHP'li Belediye Başkanı Rafet Vergili, çalışma esnasında bozulan asfalt kesme makinesini önce tamir etti sonra işçilere fırça attı.


Tamir için başka bir araca yüklenerek belediye tamirhanesine getirilmeye çalışılan asfalt kesme makinesini yüklenen araçtan indirten Başkan Rafet Vergili, duruma çok sinirlendi. Çalışmanın yapıldığı yol kenarına asfalt kesme makinesini indirten Başkan Vergili, makineyi tamir edecek kimse bulamayınca mahalle sakinlerinin getirdiği alet çantasını eline alarak asfalt kesme makinesini kendisi tamir etti. Bozulan makinenin tamiri için yarım saat uğraşan Vergili, çalışma yapan işçilere dönerek, "Bu kadar bir arıza için bu alet tamir edilmesi için araca yüklenip getirilmez. Bu makinenin motoru bile bozulsa burada yapılır. Bunun sorumluları kimse gerekli savunmalarını getirecekler ve üç yevmiye ceza verilecek" dedi.
Asfalt kesme makinasının bozulduğunu ve Belediye Başkanı Vergili'nin makineyi tamir ettiğini öğrenen Makine İkmal ve Onarım Müdürü Mustafa Danapınar da Esentepe Mahallesine geldi.


Makinenin tamiratını yaptığı sırada bakım müdürüne dönen Belediye Başkanı Vergili, "Bu tezgah, altı köşe anahtarla sıkılmayıp buradan alınarak tamir için destek hizmetlerine gidecek. Yazık çok yazık" diyerek öfkesini dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 21:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat coskun IP: 87.165.100.xxx Tarih : 21.06.2009 22:57:53

BUNADA ISCI VE MÜDÜR SANSSIZLIGI DENIR.MAKINA BOZULACAK VE MAKINADAN ANLAYAN BASKAN ORAYA GELECEK NE DIYELIM.BASKANIM MÜDÜRÜN MAASINI KESIN AMA ISCILERI AFFEDIN GARIBANLAR ZATEN KIT KANAT GECINIYOR.IKI KELIMEYLE helal olsun VE ESKILER DUYSUN