18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Başlama vuruşu Şahin'den

Karabük ile Safranbolu ve Ovacık ilçelerinde ziyaretlerde bulunan TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un sezon açılışına katıldı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda gerçekleşen açılış sezonunda konuşma yapan Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, TBMM Başkanı Şahin'e Spor Bakanı olduğu sırada stadı yenileme sözü verdiğini hatırlatarak, "Turkcell Süper Lig'i hedefleyen bir takım olarak stadımızın elden geçirilmesi için sizlerin desteğini istiyoruz" dedi.

TBMM Başkanı Şahin ise konuşmasında sözünün arkasında olduğunu söyleyerek, "Kardemir Karabükspor taraftarları olarak siz bu stadı tıklım tıklım doldurun, arkası gelir. Bu tribünleri doldurun ve takımınıza sahip çıkın. Siz takıma sahip çıktığınız sürece sorunu çözecek insanlar buluruz. Bir Karabüklü olarak bu sene Kardemir Karabükspor'u 2010-2011 sezonunda Süper Lig'de görmek istiyoruz" dedi.

Şahin'e konuşmasının ardından Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı tarafından Karabükspor forması ve flaması hediye edildi.
TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Kardemir Karabükspor Futbol Okulu öğrencilerinin sertifikalarını verdikten sonra taraftarları selamladı.
Şahin ayrıca sezon açılışında kesilmek üzere getirilen kurbanlık koyunun kesilmemesini isteyerek bir hayır kurumuna bağışlanmasını istedi.

Sezon açılışı için Kardemir Karabükspor-İskenderun Demir Çelikspor karşılaması Başkan Şahin'in vuruşu ile başladı. Karşılaşma 1-1 berabere sona ererken, Başkan Şahin Ovacık ilçesine geçerek baba evinde istirahata çekildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2009 Cumartesi 14:20:39
Güncelleme :15 Ağustos 2009 Cumartesi 14:23:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?