18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Bayan futbolculardan Vali'ye ziyaret

Karabük Valisi Nurullah Çakır, Cumayanı Kız Futbol Takımını ödüllendirdi.

Vali Nurullah Çakır'ın makamında gerçekleştirilen programa Cumayanı Kız Futbol Takımı'nın yanı sıra, okul idarecileri ve öğretmenleri katıldı.

Ödül öncesi bir konuşma yapan Vali Nurullah Çakır, konuşmasında Ovacık Spor Lisesi'nin de önemine değinerek, "Kızlarımız bir taraftan derslerini yapıyorlar, bir taraftan da sporu eksik etmiyorlar. Hem idarecilerin, hem yöneticilerini hem de ebeveynleri kutluyorum. Spor Lisesi'ne sahip olmamız bizim açımızdan bir avantaj. Bu çocuklarımız önümüzdeki yıl Spor Lisesi'ne gidecekler. Spor Lisesi'ne ilave yurtla ful kapasite yapacağız. Bu sene o kızlarımızın ablaları hafta sonu Antalya'da grup maçlarını oynadılar. Grup maçlarında İzmir'de finali oynadılar. Bu demek değildir ki gelecek yıllarda göstermeyecekler. Çok güzel bir neticeyle geri döndüler. İşte alt yapıdan gelen kızlarımız bu sene İzmir'i yenemeyen ablalarının intikamını önümüzdeki sene alacaklar. Grup maçlarında lider olarak ve şampiyon olarak geri dönecekler. Bizim de görevimiz hep beraber sizlere imkanlar hazırlayabilmek, elimizden geldiği kadar. Ben sadece Vali Nurullah Çakır olarak değil, top yekun Karabük olarak her spor dalını seviyorlar. Bakın güreşte belli avantajlar yakalanıyor. Bireysel olarak başarılar. Avrupa'ya kadar çekiç atmaya giden ağabeyleriniz var. Bilardoda belli başarıları elde edenler var. Tekerlekli Sandalyede 1. Ligde oynuyoruz. Kardemir Karabükspor Kulübümüz istikrarlı bir şekilde kendi çizgisini yakaladı. En güçlü deplasmanlardan bile puanlarla geri geliyor. Sizleri de maçlarımızı izlemeye bekliyoruz. Sizleri kutluyorum. Bir taraftan da daha yolun başındayız. Ben sporun dersinize de başarı getirdiğine inanıyorum" dedi.

Vali Nurullah Çakır konuşmasının ardından kız futbol takımına eşofman takımı, forma gibi çeşitli hediyeler verdi ve bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 22:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?