21
Mayıs
2024
Salı
KARABÜK

Baykal Karabük'e gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, 29 Mart yerel seçimleri öncesi Karabük'e geleceği belirtildi.


CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, genel merkezle iletişim halinde olduklarını ve Mart ayı başında belirlenecek bir tarihte genel başkanları Deniz Baykal'ın Karabük'e geleceğini söyledi. Partisinin il binasında basın toplantısı düzenleyen Bayram Karadağ, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeliği için başvuruların sona erdiğini belirterek, "Karabük merkezde il genel meclisi için 8, belediye meclisi için ise 43 başvuru yapıldı, ilçelerde müracaatlar bugün merkeze ulaşacak" dedi.


İNSANLAR SAVAŞTAN ÇIKMIŞ GİBİ ENDİŞELİ
Listelerin Belediye Başkan adayı Enver Tümen'in de olacağı bir komisyon tarafından değerlendirilerek son şeklini alacağını belirten İl Başkanı Bayram Karadağ, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Parti olarak mahalle mahalle, ev ev gezerek Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu insanlara anlatıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde hep şunu gözlemledik, insanlar umutlarını yitirmişler, ekonomik sıkıntılar insanlarımızı çaresiz hale getirmiş, insanlar bir savaştan çıkmış gibi harap durumda. Yüzler gülmeyi unutmuş ve hep
endişeli.

Bu nereye kadar böyle devam edecek. İnsanlar hep şunu istiyor iş ve onurlu bir yaşam. Yardımlar artık kafi gelmiyor. İnsanlar kendi çalışıp kendi kazanıp harcamak istiyor. "

iiha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 19:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?