18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Bayram dargın başkanları barıştırdı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla Safranbolu Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde kaynaşma yaşandı.

Belediyede gerçekleşen bayramlaşmada AK Parti Karabük Milletvekili Mustafa Ünal'ın arabuluculuğu ile dargın olan AK Partili Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer ve Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci barıştı.

Safranbolu Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine AK Parti Karabük Milletvekili Mustafa Ünal, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Geleneksel olarak belediyede yapılan bayramlaşma töreni ise büyük ilgi görürken, dargın olan il ve ilçe Belediye Başkanın barışarak dostluk mesajları vermesi törene damgasını vurdu.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci, "Sizlerden almış olduğumuz güçle, destekle bugünlere kadar Safranbolu'nun sorunlarını çözüme kavuşturduk. Bir bayramı daha huzurlu bir şekilde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı'nın huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer ise, "Bayramlar insanların birbirine yaklaşmasıdır. Özellikle Kurban Bayramı'nda dargınların küskünlerin barıştığı ve sevinç içinde olduğu bir bayramdır" diye kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 09:48:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ayhan Yıldırım IP: 78.184.49.xxx Tarih : 10.12.2008 23:30:08

Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer ile Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci'nin gerçekten küs olduğu bütün kesimler tarafından biliniyordu. Ancak birbirleri ile neyi paylaşamadılar da küstüler onu bir türlü anlayamadık. Aynı partiye yani AKP'ye mensup her iki başkanda uzun zamandan beri neden küs olduklarını kamuoyuna açıklarlarsa merakımız gidecek.