18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Belediye çalışanları eğitimde

SAFRANBOL BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINI EĞİTİYOR

Karabük’ün Safranbolu ilçesi Belediyesi çalışanları 01 Aralık 2009 tarihinde kalite bilincini geliştirme konulu eğitim programında buluştu.

Program, Başkan Dr. Necdet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri, belediye çalışanları ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Eğitim uzmanı endüstri mühendisi Atalay Açıkgöz tarafından hazırlanıp sunulan eğitim programında belediye hizmetlerinde kalitenin önemi, dünyada kaliteli belediyecilik hizmetleri, eğitim ve bilinçli personelin belediye hizmetleri ve topluma katkıları, sağlıklı güvenli çalışma ve tüm belediye çalışanlarının gerek sundukları hizmetler, gerek kişisel davranışları ile halka örnek olmalarının konularına değinildi.

Başkan Dr Necdet Aksoy da yaptığı konuşmada, çalışanlarına, kendilerini sürekli geliştirmeleri, eğitimlere katılım, Safranbolu’da kaliteli hizmete çalışanların katkısı konularında bilgi ve görüşlerini paylaştı. Başkan Aksoy çalışanların gelişimi ve belediyecilik kalitesinin yükseltilmesi konusunda etkinliklerin devam edeceği bilgisini paylaştı.

Moda Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programda eğitimin ardından düzenlenen kokteylde Safranbolu itfaiye çalışanlarından Hakan Özdemir ve Safranbolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Hasan Cihan’ın sundukları halk müziği ve oyun havaları, programa ayrı bir renk kattı.

SAFRANBOL BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINI EĞİTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 21:12:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?