21
Mayıs
2024
Salı
KARABÜK

Belediye personeline terör eğitimi

Karabük Belediyesi, personelini bilgilendirmek amacıyla bölücü faaliyetler ve terör konusunda eğitim semineri düzenledi. 

Karabük Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Karabük Emniyet Müdürlüğü işbirliğince, terör örgütü ve destekçilerini etkisiz hale getirmek, meşruiyet kazanmalarını önlemek, yurtiçi ve yurtdışındaki etkilerini ortadan kaldırmak, Avrupa Birliği geçiş sürecinde gerçekleştirilecek idari ve yasal konuların istismar edilmesinin önlenmesi için, belediye personelini bilgilendirmek amacıyla seminer düzenlendi. 

Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılan seminerde, Karabük Emniyet Müdürlüğü bölücü faaliyetler ve terörle mücadele birimince, belediye personeline bölücü faaliyetler ve terörle mücadele konusunda bilgi verildi. Karabük Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman da seminerde bir konuşma yaparak, belediye personelini bölücü faaliyetler ve terör konusunda bilgilendirdi. 

Karabük Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mehmet Er, ”Personelimizin hizmet içi eğitimine büyük önem veriyoruz. Bu tür hizmetiçi eğitim seminerleri belediyemizin toplam kaliteyi yakalayabilmesi için çok önemlidir” dedi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2006 Perşembe 17:34:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?