18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Beyaz yürüyüş iptal edildi

Demokrat Partinin Yenişehir Atatürk Anıtı'ndan, çarşı merkezine yapacağı "Beyaz Yürüyüş" Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu' nu taşıyan helikopterin düşmesi ve hayatlarını kaybetmelerinden dolayı iptal edildi.


Demokrat Parti Karabük Belediye Baykan adayı Dursun Altıparmak, İl Başkanı Osman Natıroğlu, Merkez İlçe Başkanlığı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlıkları ile partililerin katıldığı, Yenişehir Atatürk Anıtı'ndan, Çarşı Merkezine kadar yapılacak olan yürüyüş iptal edildi. Yürüyüşün iptal nedenini yaptığı açıklamada anlatan Demokrat Parti Karabük Belediye Başkan adayı Dursun Altıparmak, "Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve benim yakından tanıdığım Muhsin Yazıcıoğlu, helikopter kazası geçirdi. Bu yüzden yürüyüşümüzü iptal ettik. Biz öndeyiz. Önde olan vakur olmalı, başı önde eğik olmalı. Siz rahat olun. Evinizde, sokağınızda rahat olun. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na ve ailesine, helikopterde bulunanlara ve yakınlarına başsağlığı diyorum" dedi.
Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Dursun Altıparmak' ın konuşmasının ardından yürüyüşe kıtlamak için alana gelenler sessiz ve olaysız bir şekilde dağıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 17:14:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?