18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Bu da indirim kuyruğu

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER İÇİN KUYRUĞA GİRDİLER

Karabük'te, bir elektronik mağazasının açılış nedeniyle indirimli olarak satılacağını duyurduğu ürünlerden almak isteyen binlerce kişi gece yarısından itibaren mağaza önünde kuyruğa girdi.

Yarım saatte bin kişinin ziyaret ettiği mağazada, izdiham yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri alındı.

Electro World`ün toplam 17. franchise olarak Çorlu'dan sonra 4. mağazası olan Karabük mağazası sabah saat 06.00'da açıldı. Benzer elektro marketlerin açılışı sırasında yaşanan izdihamların oluşmaması için tedbir alan mağaza yetkilileri, mağaza önüne kaldırım boyunca bariyerlerle ve özel güvenlik görevlileriyle kapattı. Geceden beri mağaza önünde bekleyenlerin 5`er ve 10`arlı gruplar halinde alışveriş yapmaları için mağaza içerisine alındığı açılışta uzun kuyruklar oluştu. Karabük KARES alışveriş

merkezinde açılışı yapılan mağaza için binlerce kişi saatlerce gecenin ayazında bekledi. Sabah 5'ten itibaren sırada beklediğini söyleyen bir müşteri annesine kahve makinesi almak için beklediğini söyledi. Metrelerce uzayan kuyrukta bekleyen yüzlerce kişi arasında yer alan bir kişi de çocuğuna ucuz dizüstü bilgisayar alabilmek için beklediğini Safranbolu ilçesinden geldiğini belirtti.

Olası bir izdiham yaşanmaması için Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri mağazanın girişinde güvenlik önlemi aldı.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER İÇİN KUYRUĞA GİRDİLER
İNDİRİMLİ ÜRÜNLER İÇİN KUYRUĞA GİRDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 11:30:04
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 19:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?