18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

'Buca'yı eli boş göndereceğiz'

BANK ASYA 1. LİG

Kardemir Karabükspor, Bank Asya 1. Ligi'nde 10. hafta karşılaşacağı Bucaspor müsabakasına seyircisiz çıkacak.

Kartalspor müsabakasında çıkan olaylardan dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Kardemir Karabükspor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Bucaspor müsabakasında taraftar desteğinden mahrum kalacak.

Yaşar Kaptan Çebi Spor Tesisleri'nde Buca müsabakası için hazırlıklarına ara vermeden devam eden Kırmızı-mavili takımın teknik direktörü Yücel İldiz, deplasmanda 3-1 mağlup oldukları Orduspor karşılaşmasını unutarak Bucaspor müsabakasına kilitlenerek çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Futbolda zaman zaman kötü günlerin olduğunu ve onunda Ordu maçına denk geldiğini hatırlatan İldiz, "Biz artık Buca maçına bakıyoruz ve seyircisiz oynayacağız. Bu anlamda çok iyi konsantre olmamız lazım. Bugüne kadar ligde gerçekten istikrarlı bir gidişatımız var. Geçen hafta neticede bir deplasman maçıydı, sadece bizim kendi içimizde yaptığımız eleştiri istediğimiz oyunu oynayamadık o kadar. Bu hafta sahamızda oynuyoruz ve oyuncularımız beklediğimiz performansı gösterecektir. Biz kendimizden beklenen performansı gösterdiğimizde bu grupta her takımla baş ederiz. Bucaspor şuan ligde çok iyi konumda olan takımlardan bir tanesi ve beklenin üzerinde bir performans ile iyi bir takımı var. Her iki takım için zorlu bir mücadele olacak. İyi bir konsantre ile sahamızda kazanmak zorundayız" dedi.

İldiz takımda kırmızı kart cezasından dolayı Ömer Ateş, sarı kart cezasından ise Muhammet'in cezalı olduğunu Birol Hikmet'in ise ter idamında sakatlandığın Buca karşılaşmasında yer almayacağını sözlerine ekledi.

Bugün yapılan idmanda Hassan Wasswa ve Ömer Ateş izinli olduğundan idmanlara katılmazken, sakatlığı biten Ahmet Gökhan Güney ise takımla birlikte idmanlara çıkarak düz koşu yapmaya başladı.

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül ise bu grupta herkes herkesi yenecek güçte olduğunu belirterek, "Bucaspor ligin en çok gol atan takımlarından biri ve konum olarak iyi durumdalar. Sezon başından bu yana büyük desteğini gördüğümüz taraftarımızdan yoksun olacak olmamız bizim için en büyük dezavantaj olacak. Gerçekten taraftarımız bu yıl iyi bir şekilde arkamızda duruyor. Bucaspor karşısında yeniden bir çıkış yakalamak için galip gelmek istiyoruz. İyi hazırlanıp, iyi bir konsantre olarak sahadan 3 puanla ayrılmak için yoğun bir çalışma içersindeyiz. Bu hafta çok isteyip arzu ederek Buca'yı eli boş göndereceğiz" diye kaydetti.

BANK ASYA 1. LİG
BANK ASYA 1. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 16:19:00
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 19:03:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?