18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Çapanoğlu: Zor bir maç olacak

TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda mücadele eden lider Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, "Erzurumspor ile yapacağımız ligin ilk yarısının son maçı olması nedeniyle her iki takım açısından da zor olacak'' dedi.

Teknik Direktör Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Erzurumspor ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarını Cumartesi tamamlayarak, aynı gün Ankara'dan uçak ile Erzurum'a gideceklerini söyledi. Erzurumspor müsabakası öncesi takımlarında sarı kart cezalısı Hakan dışında eksik oyuncularının bulunmadığını anlatan Çapanoğlu, şöyle devam etti:

"Rakibimizi evinde yenmeye çalışacağız. Ancak Erzurumspor maçı, ligde ilk yarının son maçı olması nedeniyle, her iki takım açısından da zor olacak. Ne pahasına olursa olsun ilk yarının son karşılaşmasını galibiyetle tamamlamayı arzuluyoruz. Futbolcuların antrenmanlardaki performanslarının yanı sıra moral motivasyonlarının da üst düzeyde olması bizleri mutlu ediyor. Taraftarlarımızın maçlarda takımlarını desteklemeleri ise gücümüze güç katmaktadır. Erzurumspor maçından alacağımız puanla ligin ikinci yarısına daha güçlü başlama avantajı yakalamış olacağız. Bu performansta gittiğimiz süre içinde ligin sonunda Lig A'ya yükselen takım olacağız."

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 16:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?