18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Çapanoğlu'nun inancı tam

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, takımına güvendiğini belirterek, Mersin İdmanyurdu maçından iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Kardemir Karabükspor, hafta sonu Mersin İdmanyurdu ile Mersin'de oynayacağı maçın hazırlıklarını İskenderun Demirçelikspor Tesisleri'nde sürdürüyor. Geçen hafta Tarsus İdmanyurdu ile oynadığı maçın ardından İskenderun'da kampa giren Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, takımda morallerin yüksek olduğunu belirterek, "Öncelikle İskenderun Demirçelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül'e bize tesisleri açtığı için teşekkür ediyorum. Güzel bir ortamda çalışıyoruz. Tarsus maçından 1 gün önce geldik. Hava şartları nedeniyle sıkıntı yaşadık, ama Mersin İdmanyurdu ile oynayacağımız maçta sıkıntı yaşamayacağız. Hafta başından beri burada güzel bir ortamda çalışıyoruz. Çalışmalarımız sağlıklı bir biçimde geçiyor. İkinci deplasman maçımızı Mersin İdmanyurdu ile oynayacağız. Ekip halinde hedefe varacağımıza inanıyoruz. Oyuncularımızla güzel bir birlikteliğimiz var. İnşallah iyi bir sonuçla evimize döneceğiz" dedi.

Takımda 4 sarı kartlı Özgür'ün dışında Tayfun'un sakatlığının sürdüğünü, Kasım ve Savaş'ın da hafif sakatlıkları bulunduğunu ifade eden Çapanoğlu, "Futbolda garanti diye bir şey yok. Rakibimizin gücünü biliyoruz. İki maç üst üste mağlup olmasına rağmen kötü bir takım değil, güçlü bir takım. Zaten grubumuzda kötü takım yok. Onların da gücünü ve eksiklerini biliyoruz. İnşallah kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İyi bir maç olacağına inanıyorum. Takımımıza güveniyoruz. Puan almak için buradayız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 17:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?