18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Çaresiz baba yardım bekliyor

KANSER HASTASI OLAN OĞLU İÇİN YARDIM BEKLİYOR

Safranbolu ilçesinde Ramazan Akın isimli vatandaş kanser hastası olan 6 yaşındaki oğlu için hayırseverlerin yardımlarını bekliyor.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde ikamet eden Ramazan Akın isimli vatandaş 6 yaşındaki oğlu Recep Akın'ın kanser tedavisi için hayırsever vatandaşların yardımını bekliyor.

7 Nüfusa baktığını ve evinde ramazanda yiyecekleri yemekleri dahi olmadığını söyleyen Ramazan Akın, "Oğluma iki yıl önce Lenfosit teşhisi koydular. Sürekli Ankara'ya gidip gelmek zorunda kalıyoruz. Bir iki yıl çocuğum kemoterapi gördü. Bende orda çok süründüm çok kahroldum. İki tane oğlum var askerden yeni geldi. Yedi nüfusa sahibim dolabıma bakarsanız içinde hiçbir yiyecek bulunmamakta. Allah rızası için devletimizden milletimizden yardım istiyorum. Kız çocuğum var gözleri görmüyor uzağı seçemiyor. Allah rızası için bana yardımcı olun. İmkanlarım çok kısıtlı, yeri geliyor sabahları bir çorba bulamıyorum. Çocuğuma bakamıyorum. Sosyal Güvencemiz yok yeşil kartım var ve oda kısıtlı tabi. Oğlumu Ankara'ya getirmem için bana Kaymakamlıktan yol parası olarak 100 TL veriyor, fakat geri dönemiyorum. Ankara'da oğlumun kemoterapi için beklerken kuşların önüne biriktirilen ekmek parçaları ve poğaçaları yiyorum. Devletimden istediğim iki tane oğlum var askerden gelmiş, hiç olmazsa bunlardan birini işe koyarsa bizim evimize bir şekilde her şey gelir o zaman hiç kimseden bir yardım istemeyiz. Ama şu anda çok mağdurum dolabımda akşam yiyecek hiçbir şeyim yok" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 18:30:02
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 18:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?