18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Çatıda intihar girişimi

Karabük'te Belediye Başkanı Hüseyin Erer'e defalarca başvurmasına rağmen görüşemediğini iddia eden bir kişi, elinde benzin dolu bidonla 6 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.


Ankara Caddesi üzerinde 6 katlı apartmanın çatı katına çıkarak intihar etmek isteyen Z.K (35) isimli vatandaş, aşağıya inmek için önce belediye başkanının gelmesini istedi. Uzun süre başkanın gelmesini bekleyen Z.K, bu sefer basın mensuplarının yanına gelmesini istedi.

Çatıya çıkan gazetecilere derdini anlatan Z.K, "Karabük çocuğu olarak herkesten özür diliyorum. Buraya çıktığım için babam Rüzgar'dan da özür diliyorum. Ben hayat mücadelesinde erken pes ettim bunların yüzünden. Belediye başkanıyla sürekli görüşmek istedim ama kabul etmedi. Bana çilek mısır sattırmıyorlar. Bizi yeni binaya attılar çayın kenarına kirayı ödeyemez oldum. Şuan ise icraya verdiler" açıklamalarını yaptıktan sonra elindeki benzin bidonunu bırakarak polislere teslim oldu.

Polisler tarafından çatıdan indirilen Z.K, önce Karabük Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek, 3 Nisan Polis karakoluna getirildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 16:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali çankaya IP: 194.27.242.xxx Tarih : 8.05.2008 11:53:11

haklısın be kardeş balıkçı rüzgarın oğlumusun sen zamanında bizde çektik aynı sıkıntıları postanenin önünde balık satarken zabıta memurları terazilerimizi alırlardı akşam mesai bitimine yakın belediyeye gider 3 5 kuruş rüşvet verip alırdık terazilerimizi vermesek aç kalıcaktık hele bi tane si vardı hüseyin ulıca isminde benim param tatlı geliyodu herife sende rüşvet verseydin be kardeş