18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Cezaevine esrar attılar

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, açık cezaevinin bahçesine plaka halinde 10 gram toz esrar maddesi atan iki kişi yakalandı.


Eskipazar Açık Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve izine çıkan O.D. (30) isimli şahsı özel araçla getiren M.D. (28) ve S.G., şahsı cezaevine teslim etti. Bu arada O.D. isimli tutuklu cezaevine esrar maddesini sokamayacağını anlayınca kendisini bırakmaya gelen M.D. ve S.G. isimli şahıslar plaka halinde sarılmış 10 gram toz esrarı cezaevinin tel örgülerinden içeriye atarak uzaklaştı. Bu arada cezaevi görevlileri tarafından durum fark edildi. Bunun üzerine bahçede ele geçirilen toz esrar Eskipazar Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. İki kişi ise 34 plakalı bir araçla uzaklaştı. Vakit kaybetmeden harekete geçen Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 34 plakalı aracı park halinde buldu. Araçta arama yapan güvenlik güçleri araç içerisinde bir gram toz esrar maddesi ile sustalı tabir edilen bıçak ele geçirdi.

Çevrede arama yapan ekipler daha sonra M.D. ve S.G. isimli şahısları gözaltına aldı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri ve Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen soruşturma sonrası iki kişi bugün Eskipazar Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 17:32:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?